Over de Kunstuitleen

Inschrijven
Hiervoor heeft u een geldig legitimatiebewijs nodig. U betaalt het inschrijfgeld en 1 maand abonnementsgeld. Voorts machtigt u De Kunstuitleen, per maand het abonnementsgeld per incasso van uw bank- of girorekening af te schrijven. Na inschrijving kunt u direct een kunstwerk mee naar huis nemen!

Tarieven
U betaalt éénmalig € 15,- inschrijfgeld. De abonnementskosten zijn afhankelijk van de totale waarde van de kunst die u leent. Voor 1 abonnement betaalt u € 15,- per maand en kunt u kunst lenen tot en met een waarde van € 950,-. Voor 2 abonnementen betaalt u € 30,- per maand en kunt u kunst lenen tot en met een waarde van € 1.900,-.  Voor 3 abonnementen betaalt u € 45,- per maand en kunt u kunst lenen tot en met een waarde van € 2.850,-, enz. De helft van het abonnementsgeld wordt bijgeschreven bij het spaartegoed, dat is een korting die u krijgt bij de aankoop van kunst.

Kunstkoopregeling
Wanneer u een kunstwerk wenst aan te kopen, kunt u gebruik maken van de kunstkoop-regeling. U betaalt minimaal 20% aan. Het restant wordt renteloos in maximaal 18 maandelijkse termijnen (per incasso) van uw bank- of girorekening afgeschreven.

Bedrijven
Heeft u interesse uw bedrijf in te richten met kunst, neem dan contact op voor meer informatie. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u een speciaal voor uw bedrijf gemaakt kunstwerk of een bijzonder relatiegeschenk? Wij bemiddelen bij persoonlijke opdrachten aan kunstenaars. Zij kunnen iets unieks creëren speciaal voor uw bedrijf, zoals uw logo als een object voor op de muur, een sculptuur met een bijzonder thema, een zeefdruk gerelateerd aan uw product. Vanzelfsprekend zijn er op dit gebied vele mogelijkheden te bedenken.